Verhalensmid, expeditieleider, mentor, creatieve maker en keynote speaker.

-IK BEGELEID MENSEN-

Ik noem mezelf wel eens een verhalensmid. Hierbij bekijk ik ‘smeden’ als een magisch proces. Iets nieuws creëren uit iets ouds. Het vereist niet alleen vaardigheid en technisch inzicht, maar ook een vleugje magie.   

Ik ga op pad -soms letterlijk- met mensen en luister naar hun verhaal. Stappen op het persoonlijk groeipad. Als mentor begeleid ik ondernemers en leidinggevenden die meer uit het leven willen halen. Luisteren, dialoog en creatie zijn altijd de basis elementen, ook in mijn podcastwerk.


Ik ben initiatiefnemer van Expeditie Leiderschap

IJSLAND   I  NOORWEGEN  I  MAROKKAANSE SAHARA


Als initiatiefnemer en begeleider trek ik enkele keren per jaar met professionals naar magische plekken. In kleine groep vertragen, reflecteren en nieuwe inzichten op doen.

Geplande Expedities

7 DAGEN LOFOTEN, NOORWEGEN, 9 TOT 16 JUNI 2023

nog 5 plaatsen
Vroegboek tot eind februari

8 DAGEN MAROKKAANSE SAHARA, 11 TOT 19 MAART 2023

nog 3 plaatsen
Vroegboek tot eind december

8 DAGEN IJSLAND, AUGUSTUS

Data worden bevestigd in januari 2023, Inschrijvingen open

Wil je meer weten over deze expedities?

1-op-1 Mentoring

Leadership I Personal Story I Impact I Identity I Presence I Charisma I Connection I Confidence I Communication

Wijsheid laten groeien uit wezenlijke ontmoetingen. Precies hiervoor zijn verhalenvertellers, dialooghouders en mensen met een kunstenaarsmindset nodig. 

Als mentor en verhalensmid onderzoek ik samen met jou je persoonlijk leiderschapsverhaal. Dit is nuttig voor mensen die hun eigen identiteit en stijl beter willen begrijpen (intern werk) én dit authentiek willen inzetten in hun missie en opdracht (extern werk).

Hoe combineer jij wie jij bent met wat jij doet? 

Welk verhaal vertel jij jezelf? 

Hoe nodig jij anderen uit in jouw verhaal? 

Wat is jouw kracht, jouw verlangen? 

Durf jij radicaal te kiezen?

Creatieve maker

Ik ben ook eigenaar en maker bij Achter de Maan Media I Podcasthuis. Onze audio & podcast producties nemen je mee in een andere wereld. We geven meningen een nieuwe draai. We graven dieper, voorbij de waan van de dag. We laten je achter de oren krabben, stil worden of je hart sneller kloppen.

Keynote speaker

Lezingen & seminars

STORYTELLING & LISTENING  I  PERSONAL LEADERSHIP 

Elk bedrijf heeft een eigen verhaal. Het verhaal geeft betekenis en houvast. Het op een authentieke manier inzetten, zorgt voor een emotionele verbinding. Niet vreemd dus dat verhalen al 15 jaar een belangrijk instrument zijn bij mijn ontwikkelings-, project- en veranderingswerk voor ondermeer deze bedrijven en organisaties.