1-ON-1 CLARITY DAY


1 dag, ik en jij dus.
Out-of-the-box aanpak.

We kijken naar jou als geheel en werken met de 4 dimensies van persoonlijk leiderschap: mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch.

Verloop

Voorafgaand aan de coachingdag krijg je een opdracht. Je neemt een korte video of audioboodschap op. Hierin vertel je mij jouw specifieke vraag of situatie waarmee je tijdens de eendaagse aan de slag wil gaan. Dit stelt mij in staat om een idee te krijgen van het huidig verhaal waar je inzit, van je behoeften en je groei potentieel. Voor jou is het ook een eerste oefening/stap om je los te maken van een verhaal dat je niet langer dient.

Tijdens de dag zelf

 **Vroege ochtend**

 Balans: we beginnen met een ademhalings- en mindfulnessoefening. Dit zal je helpen om in het moment te komen, rustiger te worden en je gedachten te vertragen. Het legt de basis voor een effectieve coachingssessie. Het stimuleert ook je creativiteit en verbeelding. Een ontspannen geest is creatiever en beter in staat om out-of-the-box oplossingen te bedenken.


 **Latere ochtend**

 Deep Dive Mindset: we gaan aan de slag met je groei mindset. Dit doen we aan de hand van 3 out-of-the-box mindsetoefeningen:

 >>Verbeelden van je nieuwe verhaal.

 Je nieuwe verhaal zit in je, klaar om geboren te worden. Via een verbeeldingsoefening laat ik je contact maken met je schijnbaar onmogelijke droom of gewenste situatie. 


>>Fear-Flip Exercise
Hier zet je stappen om met je grootste angsten om te gaan. Want angst is je slechtste raadgever. 

 
>>Power Pose Practice
Je fysieke houding invloed heeft op je mentale gesteldheid. Ook je stem trouwens. Met gericht lichaams- en stemwerk belichaam je stapsgewijs meer en meer stukken van je nieuwe verhaal. Dit alles zal ook je zelfbeeld versterken. 

**Namiddag**

We doen een Storytelling Journey. 

Je bent klaar om je gewenste, nieuwe verhaal tot leven te brengen. Samen geven we taal aan je verhaal. We zetten ook visualisatietechnieken in. Dit kan nieuwe inzichten brengen.

 

**Latere namiddag**

Ik faciliteer het voeren van een innerlijke dialoog met je Innerlijke Kompas. Dit kan helpen bij het ontdekken van interne conflicten en verlangens. En tot slot. We bepalen wat jouw eerste volgende stap kan zijn. We concretiseren. Wat ga je morgen anders doen? 

 

Achteraf

We hebben nog 1 keer via beeldbellen of telefoon contact. Dit nuttig voor integratie. Deze dag is het begin van je reis naar meer helderheid, rust en evenwicht.

 

Investering

Je investering voor deze Clarity Day 1-on-1 is € 950 excl btw. 

Wat klanten zeggen

“EEN BOEIENDE ONTDEKKINGSTOCHT NAAR JE KERN. DOOR DE UITWISSELING KOM JE TOT DUIDELIJKE INZICHTEN EN EEN DIEPER ZELFBEWUSTZIJN.” ~Isabelle Verhaegen


“EINDELIJK EENS NIET MEEGESLEURD WORDEN IN DE MAALSTROOM VAN MIJN GEDACHTEN. RESULTAAT: MEER RUST EN ZELFVERTROUWEN.” ~Jacqueline Eckhardt


“WANNEER JE MEER HELDERHEID WIL IN JE LEVEN EN WERK, DAN IS HET BEGELEIDINGSTRAJECT VAN RAF EEN ECHTE AANRADER.” ~Tom Beddeleem


“TIJD NEMEN OM STIL TE STAAN BIJ MIJN LEVENSVRAGEN, MIJN VERLANGENS EN AMBITIES. VIA RAF KREEG MEER FOCUS EN HELDERHEID." ~Stef Van De Gehuchte


RAF HEEFT ME ERG GOED BEGELEID BIJ HET DEFINIËREN VAN MIJN PERSOONLIJKE MISSIE. HIJ STRAALT RUST EN WARMTE UIT.  ZIJN KRACHT IS OBSERVEREN ZONDER ANALYSEREN.” ~Caroline Steensens