Uitnodiging

14 juni 19:00-22:00 - Een avondje uit (max 15 pers)

Een dialoog over de bouwstenen voor betekenisvol veranderingswerk

Live podcast + interactie

Raf Stevens & pIEt Haerens nodigen je uit om met hen in interactie te gaan over de bouwstenen voor betekenisvol veranderingswerk. Ze slaan een brug tussen ontwikkelingsprocessen van mensen en organisaties, én de ervaringen uit het veld van de natuur en de verbeeldingskracht.

Tijdens een live podcastgesprek delen ze hun persoonlijk verhaal en nodigen ze ook alle aanwezigen uit om hun ervaringen te delen.

Bouwstenen veranderingswerk

Met de rationeel cognitieve bouwsteen ben je al vele jaren aan de slag gegaan. Raf en pIEt vertellen over hun ervaringen met de 5 -vaak vergeten- extra bouwstenen.

1. Energetische niveau
2. Intelligentie van het lichaam
3. Storytelling & verbeelding
4. Mindfulness
5. Wijsheid van de natuur

Een avondje inspiratie en wijsheid

In een informele setting willen Raf en pIEt je aan de hand van hun persoonlijk verhaal uitnodigen om ook jouw verhaal te delen. Omdat ze geloven dat echte wijsheid vooral uit de groep komt. Hun ervaringen dienen enkel als spiegel en inspiratiebron. Het gesprek zal opgenomen worden, en de aanwezigen krijgen enkele dagen na het event de opname toegestuurd. 

Praktisch

14 juni 19:00-22:00 (max 15 pers)

Exacte locatie (in Oost Vlaanderen) en verdere praktische informatie sturen we je graag wanneer je je hieronder hebt aangemeld. We vragen een kleine bijdage (€20/pp).

Reserveren jullie die avond alvast in jullie agenda?

Wist je dat...

Wist je dat Raf Stevens en pIEt Haerens samen ook een SHAPE SHIFTERS Bootcamp organiseren in september in Portugal.

pIEt Haerens

Als oprichter van HAEDES bouwt hij aan een werkomgeving waar engineering & soul samenkomt, waar regeneratief leiderschap gevoed wordt. pIEt wil een stap verder gaan dan duurzaam ondernemen. Hij waagt met HAEDES de sprong naar het ontwikkelen van een regeneratieve onderneming waar natuur gebaseerde oplossingen centraal staan. Hij wil zijn ervaring graag delen. Zijn missie bestaat erin om te inspireren. Hij heeft zich afgelopen jaren verder verdiept in regeneratief leiderschap, verbindend leiderschap en leiderschap vanuit gelijkwaardigheid.


Raf Stevens

Als mentor en coach ondersteunt Raf professionals bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Als adviseur ondersteunt hij bedrijven in het scherp zetten van hun purpose-driven story. Hij is ook eigenaar en podcast producer bij Achter De Maan Media I Podcasthuis. Hij is auteur van 3 storytelling boeken en host van de podcast Het Innerlijk Kompas. Raf laat zich inspireren door mindfulness, embodyment, de ideeën van 'the Creative Act', de poëzie en filosofie van David Whyte, 'the Artist of Possibility' van Jeff Carreira & The Mystery School for a New Paradigm, de Ierse mytholoog Martin Shaw, enz.


Meer weten over onze programma's?