Story Productions
Podcast - Audio


Voor bedrijven en organisaties die geluid willen geven aan hun eigen verhaal. Met onze verhaalproducties geraken we achter de maan en weer terug. Achter de maan is radiostilte, heeft het donker even geen licht nodig en komen de diepste zielenroerselen tot leven. We begeleiden mensen en organisaties om hun authentieke verhaal tot leven te laten komen. Om het een stem te geven. Om hun unieke geluid te laten resoneren. 

Audioverhalen & producties:
Concept I Story I Opname I Productie I Publicatie


Het Innerlijk Behang is een verbeeldende podcastreeks waar we je meenemen IN een schilderij of tekening. Elke aflevering is het startpunt voor bijzondere avonturen.

Deze podcast is een samenwerking tussen School for Purpose Leadership, Ron Van Es en Raf Stevens.

Misschien zijn er maar 7 vragen om het leven te beschrijven. Of in ieder geval een poging daartoe. Vragen die beginnen bij de geboorte en doorgaan tot de dood. Alles daartussen wordt besproken. Bevraagd. Omgedraaid. Bekeken en beoordeeld. Beleefd en geleefd. 

Ron van Es bevraagt 7 verschillende mensen in deze podcastreeks.

In een kleine podcastreeks van drie afleveringen zoeken we de betekenis van de betekeniseconomie. Of ook wel purpose economy genoemd. Eigenlijk onderzoeken we de manier waarop we als samenleving, als wereld omgaan met de situatie waar we nu in verzeild zijn geraakt. Waarom zijn we hier? Wat is er gaande? Hoe gaan we vanaf nu anders verder?

In opdracht van School for Purpose Leadership.