Shape Shifters Bootcamp

Portugal, 3 dagen / 3 nachten
17 sept - 20 sept

- DEZE BOOTCAMP KAN OOK VOOR INCOMPANY TEAMS INGEZET WORDEN -

Het oude verhaal werkt niet meer

Veel organisaties bevinden zich vandaag in een 'tussenruimte'. Het oude verhaal werkt niet meer maar ze zijn nog niet aangekomen in het nieuwe verhaal. Als Shape Shifter besef je dat je organisatie zich in die tussenfase bevindt. Er is een voor en erna. Wat ervoor was weet je. Wat erna komt, daar heb jij impact op! Eén ding is duidelijk: het moet anders, en hierbij willen wij je ondersteunen. We willen je een houvast bieden, inspiratie bieden en tools aanreiken. 

Voor wie is deze Bootcamp?

Voor Shape Shifters, de beslissingsnemers van vandaag én morgen die klaar zijn om een andere weg te zoeken. En die hierbij geloven dat verandering vertrekt vanuit anders kijken en de wereld anders tegemoet treden; om zo betekenisvolle verandering mogelijk te maken.

Geen klassieke workshop 

In al onze trajecten kiezen we voor 100% beleving. Deze Bootcamp is dus geen klassieke training of opleiding. We willen je geen lesjes leren maar je op een persoonlijk niveau laten ervaren vanuit welke plek echte transformatie ontstaat.

Het onderweg zijn, onze magische plek in Portugal en het samen in dialoog gaan, zorgen ervoor dat je dieper in je persoonlijk verhaal zal stappen. 

Centraal uitgangspunt:

persoonlijk 
leiderschapsontwikkeling

Persoonlijk leiderschap is bewust kiezen voor een proactieve houding in je leven. Je neemt je leven in eigen handen! Deze bootcamp is een reis van zelfontdekking en zelfontwikkeling. Onderweg ontdek je meer van jezelf, jouw gedachten, emoties en overtuigingen. Enkel vanuit krachtig zelfbewustzijn is duurzame verandering mogelijk.

We gaan doen en ervaren

We laten je ervaringsgericht kennismaken met alle bouwstenen voor veranderingswerk. Met de rationeel cognitieve bouwsteen ben je al vele jaren aan de slag gegaan. We brengen je diep in contact met deze 5 extra bouwstenen:

1. Energetische niveau
2. Intelligentie van het lichaam
3. Storytelling & verbeelding
4. Mindfulness
5; Wijsheid van de natuur

Tijdens deze bootcamp werken we met de 5 bouwstenen op 3 niveaus:

Het individuele niveau: jij en jouw persoonlijk leiderschapsverhaal
Het groepsniveau: welke invloed heeft de groep op jouw verhaal, en andersom?
Het geheel: hoe kan je wijsheid van het geheel inzetten in het veranderingsproces?

Shape Shifters kunnen schakelen vanuit verschillende perspectieven en niveaus!

Wat maakt deze bootcamp uniek?

We gaan concreet aan de slag met jouw verhaal.

Bij de start van de bootcamp geven we je een leeg story canvas. 
Het canvas is een eenvoudige tool om helderheid te creëren over wie jij bent als Shape Shifter en welk verhaal je wil vertellen aan de wereld. Alles wat we doen tijdens de bootcamp staat in het teken van het vormgeven van jouw unieke verhaal. De bootcamp eindigt met een 'showing up' moment waarbij je jouw verhaal brengt voor de groep.

Onze begeleiding bestaat uit handvatten aanbieden, deze brengen verdieping en doen stilstaan bij jouw levenstocht, verlangens en ambities. Het is een transformerende ervaring die je sterker op weg zet om binnen je organisatie je rol als shape schifter op te nemen.

De begeleiders

Raf Stevens

Als mentor en coach ondersteunt Raf professionals bij het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap. Als adviseur ondersteunt hij bedrijven in het scherp zetten van hun purpose-driven story. Hij is ook eigenaar en podcast producer bij Achter De Maan Media I Podcasthuis. Hij is auteur van 3 storytelling boeken en host van de podcast Het Innerlijk Kompas. Raf laat zich inspireren door mindfulness, embodyment, de ideeën van 'the Creative Act', de poëzie en filosofie van David Whyte, 'the Artist of Possibility' van Jeff Carreira & The Mystery School for a New Paradigm, de Ierse mytholoog Martin Shaw, enz.

pIEt Haerens

Als oprichter van HAEDES bouwt hij aan een werkomgeving waar engineering & soul samenkomt, waar regeneratief leiderschap gevoed wordt. pIEt wil een stap verder gaan dan duurzaam ondernemen. Hij waagt met HAEDES de sprong naar het ontwikkelen van een regeneratieve onderneming waar natuur gebaseerde oplossingen centraal staan. Hij wil zijn ervaring graag delen. Zijn missie bestaat erin om te inspireren. Hij heeft zich afgelopen jaren verder verdiept in regeneratief leiderschap, verbindend leiderschap en leiderschap vanuit gelijkwaardigheid.

Onze locatie: privé huis in Portugal

Praktisch

Om grotere groei & transformatie mogelijk te maken werken we steeds met een kleine groep: 4 deelnemers

Dag 1 – Zondag 17/09: reizen middagvlucht, toekomen en installeren 

Dag 2 & 3 – Maandag en Dinsdag 18 en 19/09: programma

Dag 4 – Woensdag 20/09: afsluiten en vertrek


Prijs

€2.850 (excl btw)


Inclusief:
- 2 begeleiders / trainers
-verblijf in privé locatie Portugal
-ontbijt & middagmaal

Exclusief:
Vlucht heen en terug (zelf te boeken)
Avondmaal & dranken (op locatie)